26. Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava

ji-hlavadok-revuecdfEmerging producersInspirační fórum
Vytrvalí: Pod povrchem
play
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem

Vytrvalí: Pod povrchem

režie: Josef Heřmánek
originální název: Vytrvalí: Pod povrchem
země: Česká republika
rok: 2021
délka filmu: 52 min.

synopse

Dokumentární triptych přibližuje dlouhodobé společenské problémy, jež spojuje především jejich stálá aktuálnost. První díl, který vám promítneme, je věnován problematice ukládání radioaktivního odpadu a neschopnosti státu a místních samospráv najít při řešení tohoto problému společnou řeč.

biografie

Vystudoval DAMU obor režie. Jeho rodiči jsou Karel Heřmánek a Hana Heřmánková.
Filmografie:
2020 GurmetLab (TV seriál)
2015 James Cole - Lobotom Music (videoklip)
2021 Valentýn (divadelní záznam)
2012 Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II. (studentský film)
2011 Ze soboty na neděli (studentský film)

více o filmu

režie: Josef Heřmánek
producent: Jaromír Herskovič
scénář: Josef Heřmánek, Ondřej Herskovič
kamera: Ondřej Herskovič
střih: Zdeněk Marek
zvuk: Jaroslav Fryš
koproducent: Rebeka Bartůňková - Česká televize
Ministerstvo kultury
Fond kinematografie
Město Jihlava
Kraj Vysočina
Česká televize
Český rozhlas
Aktuálně.cz
Respekt
Kudy z nudy